Kawan-kawan saya

Tuesday, June 18, 2013

Jahit langsir sendiri.

Alhamdulillah, minggu lepas zah sempat menjahit langsir untuk rumah yang Zah dan suami sewakan kat KULIM UTAMA.
Nasib baik mesin jahit brother NV50 zah ni bekerjasama dengan baik.
Bayanglah Zah just jahit dengan beralaskan bakul biru tu je..hihihi
siap juga satu set langsir untuk bilik utama, bilik tengah, bilik ketiga dan ruang tamu juga yang nak letak kat pintu-pintu bilik.


Langsir Bilik Utama


Langsir Sliding /ruang tamu

Dalam dok kalut dengan amani yang nak berdakap je...sempat jugalah siapkan langsir2 ni...hihihi jadilah dari takde, puas hati sebab jahit sendiri. Suami pasang rill langsir, zah yang gantung langsir tu..

emm, lepas ni tunggu turn nak jahit langsir rumah akasia lak..kat akasia banyak benda nak buat..so perancangan tu sangat penting.

oh ye, mulai minggu ni zah nak mula jahit baju raya lak...maklumlah dah ada dua anak dara..mau tak mau kena jugalah jahit baju depa...:) - aqilah dah sibuk ty bila nak jahit baju kurung dia.

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics