Wednesday, June 19, 2013

Beli Barang Baby Murah Lagi


Korang boleh bayang tak?
10 helai baju jenama carters ni
zah dapat dengan harga RM5.60 sehelai?

so far anak-anak zah memang pakai sebab kain tak tebal dan sesuai dengan cuaca kita ni...
nak beli tiap bulan pun tak rasa sangat sebab murah beb!
hihihihihi...

macam amani yang versi peha kfc dan bahu ayam goreng memang kena pakai saiz besar
amani enam bulan dah pakai saiz 9m dan 12m.

beli kat blog ni ya!
cuma bila beli borong, kena sabar
bukan macam kedai online yang hari ni bayar esok dapat.





Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics