Thursday, May 30, 2013

Cloth Diaper : Rahsia Saya

hihihi

dah bukan rahsia lagi.

Zah sebenarnya join 'kutu' kat FB

so bila dah join takdelah rasa sangat kuar duit sekali banyak.

selain itu Zah juga beli masa Zah ada EXTRA duit, kotla Zah kena kerja luar ke

ada claim sikit...dan Zah pun belilah CD ni....


Zah join group CD ni...

korang boleh add ye.

Kalau masa bersalinkan Amani

kali ni Zah amik Charlie Banana juga yang limited Edition
Amik satu 


Itti Bitti Tutto



Pastu Zah amik dua keping dari jenis Bumbllebubs



Bubblebubs : Candies Solid Color Series - Fairy Floss



Bubblebubs : Candies Solid Color Series -  - Wine Gum 


pastu Zah amik satu yang ni Bum Genius..
cantikkan?

NEW bumGenius 4.0 One-Size Genius Series Prints (Snaps) - Maathai

Tips nak pastikan CLoth Diaper anda tidak mudah rosak

  • Baca Label semasa CD sampai. Ada sesetengah CD perlu guna kaedah pencucian yang berbeza. Ada yang kena pre wash dengan air suam, ada yang kena cuci lima enam kali. So, baca label, tanya penjual bagaimana nak handle CD.
  • Gunakan sabun yang betul. Tidak boleh menggunakan pelembut atau peluntur kain.
  • Bersihkan najis setiap hari - cuci boleh kumpul 2-3 hari untuk elak bakteria built dalam insert.
Ok tu je.

Happy Cloth Diapering!

2 comments:

JaSSNaNi said...

wow.. menarik... bape rm 1 CD yang mcm baldu2 tu?

Aizuddin Rahman said...

salam, sis ade nk letgo cd?..hehe

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics