Friday, May 31, 2013

Cloth Diaper : Itti Baiti - Bumblebubs - Bum Genius


Comelkan bila dapat benda yang kita nak?

Tahan hati nak kumpul baby girl punya koleksi, bukan apa kang lepas ni ada baby..buatnya baby boy...hihihi asyiklah adik baby karang pakai pink dan bunga-bunga.

so, pilih CD yang ikut warna baju raya :)

Pandangan pertama, memang nampak jatuh hati pada bitti tuti tu, lembut giler kot kain dia...pastu yang bumble bub pink dan purple tu memang patut orang cadang beli untuk pakai malam, insert yang disertakan sangat tebal. so serapan tinggi.

cuma bum genius new edition tu biasa je..huhuhu tapi tetap puas hati.
Alhamdulillah, bertambah lagi koleksi CD anak-anak dara Zah.

~ Amani pun dah enam bulan pakai CD, kak ngah dalam proses potty training. By hook or by crook hujung tahun ni kena sukses dah.~

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics