Thursday, April 11, 2013

Review : Minyak Daun Ubat TYT

Alhamdulillah, ni iklan tidak berbayar..just testimoni sebagai pengguna.

Zah mula kenal dengan minyak ni bila balik kampung, mak sedara suruh zah pakaikan pada anak bila anak kena gigit nyamuk...dah zah ni ada anak dara...haruslah menjaga kecantikan sejak kecil :p.

hehehehe
Minyak Daun Ubat TYT

Ok, cerita macam ni
Qaireen Amani minggu lepas habis kena gigit nyamuk ke apa zah tak pasti,
tambah bila dia meniarapkan..muka sembam2 ke toto..habis merah2.
kebetulan minyak ni ada sikit lagi...
zah try boh kat bekas gigitan serangga tu.

Zah post gambar ni kat fb : orang kata qaireen amani dah macam model minyak dah..hihihi

Gambar tak berapa nak nampak tp satu gigitan kat hidung belah kiri dia
pastu kat pipi belah kanan ada tiga-empat dot
ish...kang dia gosok2 muka jadi tak comel pula..
zah pun letak sikit
minyak tak panas jd bila letak kat baby
dia ok je...:)
tak payah tunggu lama 5-10 minit mcm tu..merah dah kurang..

kesimpulan : moh simpan satu kat umah buat persediaan kot anak dara kita kena gigit serangga.
btw, banyak lg kegunaan minyak ni...bagus juga untuk org dewasa.

2 comments:

JaSSNaNi said...

minyak TYT ni mmg elok, saya beli botol besar pakai kat fiyya skrg.. alhamdullillah.. tak penah kembong2 perut pun.. dan balik kg minggu lepas beli lagi stok baru.. :)

wan nurul hezrina abd halim said...

wahh bleh jadi model tuk iklan tyt nie..hehe sayapun guna jugak tyt nie.kalau kena air panas atau kulit melecur cepat2 bubuh tyt insyaallah tak melarat

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics