Tuesday, November 27, 2012

3rd Pregnancy : 39 Minggu 4 Hari


Actually, petang semalam masa balik kerja ada rasa sakit sikit.

Contraction 40 second..

Tapi dua kali je rasa, masa dalam keta on the way nak balik.

last-last terlena dengan tab kat tangan sambil tahan sakit.

malam tu, sempat masak ikan goreng n buat sambal kicap

makan dengan nasi panas dan teh panas

memang berselera sungguh

sebab sakit tu memang sampai ke tengah malam la..

suruh juga suami standby.

elok jam 2 pagi, sakit hilang dan terus tido lena sampai subuh.

suami kata tak perlu dah kerja

tapi zah takut nak duduk rumah sensorang

g juga kerja hari ni.

tak sakit dah..macam biasa je

lunch beli ayaq nyoq (air kelapa) sebiji

lepas makan, dalam setengah jam rasa mcm ngilu giler kat tempat baby nak kuar

zah baca, kerap kencing / konsongkan pundi kencing juga leh bantu rahim tu lembut

dah dua jam sakit tu ada..duduk pun salah..jalan pun salah..

zah memang keje pusing je kat office ni..hehhee 

konon nak bg mudahlah bersalin

dengan harapan dan doa yang tinggi sangat

baby adik mahu melihat dunia lekas-lekas.

menaip sambil perut keras..

harap bukan contraction palsu pula...

kalau tak esok kerja lagi...huhuhu

1 comment:

alyyani said...

semoga urusan kelahiran zah dipermudahkan. tak sabar jugak nak tgk adik akmal & irdina. tak mo susah hati, the time will surely come :)

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics