Tuesday, November 06, 2012

3rd pregnancy : Set tilam n dandanan diri baby 'NQA'



 dalam sakit-sakit yang menggila last week
zah memang kalut siapkan sarung tilam baby adik ni
huhuhu...risau betul masa tu
takut adik kuar semua tak ready lagi.

alhamdulillah, semua dah selesai
dah siap jahit, basuh bangi wangi dan sarungkan ke pasangan masing-masing.


tilam kekabu recycle tilam abang long...
fuh lama dah tu...hehehhe tp masih comel lagi :)
bantal...zah buat baru..tp guna kekabu dari bantal lama..
entry pasal bantal ni ada kat sini :

bila semua dah siap masukkan dalam beg narita dulu
jadi bila baby 'NQA" keluar nanti
dia dah boleh rasmi...
ayahpun tak kalut sebab semua benda dah prepare..
letak satu tempat.

 set dandanan baby 'NQA' pun dah ready...
wah tak sabar nya nak tunggu baby kuar
mesti rumah bau baby je...hehehe eh bau jamu dan minyak angin pun ada :p

kalian, zah tak mahu fikirkan kesakitan semasa bersalin nanti
mahu aura positif sahaja sekarang
zah juga mahu semuanya cepat dan lancar 
doakan ya!

6 comments:

YuNyLoveSYou said...

InsyaAllah semuanya akan dipermudahkan!!! Take care kak zah! (Ayuni)

Nanak said...

hi zah,
tak lama lg kan..
nanak pn bdebar-debar dah ni padahal baru msk 33wks..hehe
so far, 90% persiapan dah ready..manalah tahu bsalin awal tapi minta dijauhkn..

izzah azfar said...

nanak,
dulu masa awal2 preggy
rasa lambat sgt..
skrg tengok kalendar pun takut
huhuhu tp sebab mahukan pengalaman bersalin yg indah..
zah buang jauh2 rasa stress
i'm ready to be mama for three kids :p

pizet said...

insya Allah kak, moga dimudahkan bersalin dan dimudahkan cara

izzah azfar said...

tq pizet :)

izzah azfar said...

tq ayuni :)

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics