Monday, November 05, 2012

3rd Pregnancy : Persediaan Berpantang

Alhamdulillah, hari ni masih sihat lagi...
Contraction tu mild je...jumpa doktor pun..
doktor kata dah nak dekat dah...
kepala baby dah betul-betul kat bawah..
so bonda kena standby tukar title dari ibu beranak dua ke ibu beranak tiga!

Oh ye hujung minggu lepas
sempat tengok balik semua benda yang disediakan untuk berpantang.
Banyak benda dah ada...tp kena gak cari balik
kang bila nak pakai
tak jumpa pula :p

Set Herbanika Bersalin Nona Roguy

dengan harapan boleh kurus :p

serta herba mandian  cap TYT


Set Herbanika Bersalin Nona Roguy mengandungi :

Bengkung lilit
Tungku besi
Tungku moden

Zah maybe minggu-minggu awal, ibu akan datang tengok..tp tak lama la sebab ibupun keje...:p, 
minggu-minggu awalpun suami ada...hehehe
bab panaskan tungku tu memang perlukan cik abanglah...
memang nak kena pantang bersungguh kali ni
tahun depan dah nak masuk 3 series..
badan kena maintain..
kang suami cari lain :p


No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics