Monday, November 12, 2012

3rd Pregnancy : Bedung Modern (Gugu Swaddle Pod)

Selagi baby adik ni tak kuar,
zah rasa ada je benda yang zah beli...
huhuhu terapi waktu sakit kot :p

ok..berbalik pada tajuk entry
zah tergerak hati nak beli..ntah nape ntah..
alhamdulillah, bila sampai material swaddle pod ni 2 bedung moden ni
sangatlah best...diharapkan selesalah baby adik bila dia pakai nanti.






nanti dah pakai zah review ya :)







6 comments:

Maria Rajab said...

comel..haritu tgk member pakai ni..menarik gak..okay masuk wishlist anak no 3 nnt..hehe..

WIZ said...

brapa ringgit ni?

umi hannan said...

salam izzah....dah menunggu ari yer...sabo bebyk tu...makin dekat hari makin terasa lama...saya pun preggy gak 32weeks...tu pun dah tak sabo2 nak bersalin...

Kenari Putih said...

hai izzah, sy dulu slalu ikot blog izzah, lama ah tak ikot, xsangka awk peggy lagi anak ke-3 n dah nak give birth dah. congrats

izzah azfar said...

tq :)

harga RM35.00

beli banyak dapat murah lg.

fararekiy said...

boleh bg link maner nk beli nih?

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics