Monday, October 29, 2012

Aidiladha 1433H Kami Anak Beranak...

Aidiladha 1433H - bergambar dengan anak-anak je...hubby tolong amik gambar :p

Alhamdulillah, dah beraya pun kami 4 beranak + one yang dalam perut ni...tak ke manapun..raya 1st, g umah MIL, makan gulai ayam kampung + lemang, nasi tomato, ketupat nasi....belum makan daging malam tu sakit kepala...angin satu badan..huhuhu sib baik suami terror bab urut ni...entah urat mana dia tekan...lega dah angin tu...

Day 2, Aidiladha...bawa anak-anak ke 2 kenduri aqiqah kawan husband...makan daging aqiqah..sedap sangat..memang makan sepuasnya...alhamdulillah..menepati selera...jumpa dua baby girl yang comel,nak dukung tp Irdina @ kak ngah tak izinkan..kemain kamu kak ngah..cemburu sudah...tunggula ada adik nanti..heheheh

Day 3 : Aidiladha...memenuhi jemputan kenduri kahwin dan house warming...wah kenduri sahaja sepanjang cuti..mana tak badan naik dengan jayanya...balik dari kenduri stay umah MIL lagi...dijamu pula dengan Mee kuah yang sedap...berulang lah makan, sampai sengkak perut..hehehhe Irdina pun pulunlah makan...ish tak stop...ada je yang mak mertua n SIL suapkan kat dia...Akmal pula baru nak baik demam n sakit tekak dia..so makan la juga sikit-sikit...takpe janji makan...

Alhamdulillah...walau dah tak selesa nak berjalan..tp kena gak tabahkan hati..kena gak rajinkan berjalan..mahu mudah bersalin dan percepatkan due date..huhuhu...apapun semoga baby adik keluar cukup term, sihat dan takde masalah...insyaAllah.

Anda bagaimana? Seronok ke aidiladha tahun ni? Zah sedih juga, nak balik jumpa ibu yang beraya di Perak pun tak berkesempatan, keadaan kesihatan anak-anak yang baru nak baik, diri Zah yang dah sarat..tak mampu nak stuck dalam jem lama-lama...


No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics