Thursday, September 20, 2012

Lelong-lelong : macam-macam ada sekarang ni


Alhamdulillah,
Stok tengah banyak sangat ni...ada sape-sape berkenan tak?





just email zah untuk maklumat lanjut ya :)
Harga yang murah dan pastinya anda puas hati

5 comments:

luvly_heart said...

pn izzah,

boleh email sy harga set bottle avent (yg kecik) yg ada 4 botol dlm satu kotak tu?

thanks..

izzah azfar said...

zah takde yang set avent kecil 4oz

tapi zah ada yang sebiji2
harga 38.00 sebiji.

ada juga yang kaca harga 55.00 untuk 4oz.

zah tak boleh email :)

aThidEaN said...

kak newborn starter set ada x?

izzah azfar said...

athi : takde..ada yang seperti gambar tu je..banyak set pump avent dan medela

MyraQhairel said...

variable teat akak ada jual tak?

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics