Tuesday, September 04, 2012

Gaun Istimewa untuk Aqilah Irdina - Sentuhan AnnaRozy

Zah adalah orang yang sangat cerewet dengan  baju anak.
Terutama baju yang dibeli.

ingat lagi tahun lepas, beli baju online..sekali terima macam kain lap ok..sedihnya..

jadi tahun ni zah nekad nak jahit baju sendiri

beria-ia beli kain cotton dari luar negeri..

tapi kena terima hakikat, tak semua impian tu tercapai,

sebab ada beberapa persalinan nak buat memandangkan adik ketiga zah nak kenduri,

jadi zah cari la alternatif lain dengan menempah gaun dengan seorang kakak yang sangat seni orangnya :)

lagi 2 hari nak puasa kot, PM kak rozy kat facebook, dan alhamdulillah terbuka hati dia nak jahitkan baju zah..dari 2 pasang, zah tergerak hati hantar 3 pasang..

hasilnya?

















kalau ikut kos harga kain memang mahal sikit
sebab designer cotton, jarangla g beraya jumpa budak yang akan sama dengan baju yang Irdina ni pakai...hehehe kos untuk tempah sangat sesuai dengan kekemasan baju yang dijahit oleh kak rozy,

seronoknya ada anak perempuan ni...kain ada balance lagi..maybe nak tempah untuk baju kecil sikit..maybe for newborn nanti :p.

kalau nak tempah leh tanya kak rozy


*maaf kualiti gambar kurang menarik sebab Irdina dah susah sikit nak ambil gambar sekarang...dan camera yang digunakan hanya camera tab sahaja...hehehe*

-sedang berkira-kira nak beli kain lagi dan tempah untuk pakai raya haji ni..-




1 comment:

Rozy said...

Thank you zah sebab jadi customer akak.. :)

harap zah berpuas hati dengan kerja tangan akak ya.

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics