Wednesday, July 18, 2012

Persediaan Berpantang : Cloth Pad

Alhamdulillah, kalau tak ada aral - berpantang kali ini zah teringin nak pakai Cloth Pad. Kalau anak-anak sudah biasa dengan Cloth Diaper, bonda mereka juga teringin mencuba sesuatu yang best :p lagi menjimatkan dan menawan serta sihat insyaAllah.

Apa itu Cloth Pad ? boleh lihat dilink ini - http://www.labyrinth.net.au

Nak jahit sendiri masih takde idea, makanya Zah dah gatal tangan order 5 keping dulu buat contoh nanti...tapi lum dapat..just booking dan gaji minggu depan baru dapat set ni...

Harga RM37.00 sekeping dapat diskaun 20%

Sebenarnya, semasa berpantang since anak sulung lagi zah memang tak pakai maternity pad tu, entahla tak selesa dan Zah biasanya akan beli yang jenis untuk pakai masa period tu je..hehehe ntah lebih confident berbanding pakai yang maternity pad macam gambar kat bawah ni.



Ada hati nak menjahit juga ni..tengoklah macamana, pattern dah download dan potong, kain pun dah ada kat umah...hujung minggu punya projek kot :p...kalau yang baca entry ni ada pengalaman dengan cloth pad bolehlah share ngan Zah ye...

Salam Kasih, 
Izzah

1 comment:

GreenJade said...

oh tq sis..menarik ni..harus masuk dlm list berpantang saya nanti ni.. :)

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics