Friday, July 27, 2012

Home Sweet Home : Sri Akasia

Bulan May 2012 - di entry ini Zah ada kongsikan mengenai rumah kedua kami..alhamdulillah segala urusan dengan lawyer dah selesai, urusan dengan pinjaman perumahan pun sudah selesai..alhamdulillah..


Kalau bulan mei hari tu masa buat lawatan tapak, baru naik rangka rumah..semalam singgah sat dah pasang tiles dan wiring...malah sudah bercat rumah baru itu...:) - walaupun warnanya tidak sama dengan risalah promosi..Zah redha je...hubby kata nanti kita tukar cat warna lain :p

 kalau tak silap rumah zah no 3 dari rumah yang belah tepi tu...

 Alhamdulillah, bila dah siap nampakla besar sikit rumah ni...


dan kami suami isteri sedang memikirkan rekabentuk ubahsuai yang sesuai..hahaha
maklumlah nak jadi rumah untuk membesarkan anak-anak so banyak benda kena fikir..

Zah masih stick nak tambah bilik kat belakang dan sedikit ruang untuk bahagian dapur...kepala fikir tu je
tapi suami pula dok fikir nak ubahsuai master bedroom..nak buat ala-ala jepun katanya..hahaha..macam-macam...

ok itu j update :)
tak sabar nak dok umah baru..

4 comments:

Maria Rajab said...

kt mn ni zah?

izzah azfar said...

area rumah skrg juga..mengkuang titi

~najwa~ said...

Kaler cat nmpak meriah,tapi ok je, modern kaler :)

izzah azfar said...

hahaha...modern colour buat aura seronok tu lebih rasanya kan najwa?hehehehe

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics