Monday, July 30, 2012

Cerita Bunga Api

Masa Zah kecik dulu...ada juga kenangan main bunga api...hehehe seronok, sebab masa puasa dan raya ni je dapat main semua nikan...

Semalam ayahnya puaskan hati anak-anak...hari-hari dok bersyair nak main bunga api juga bila tengok anak-anak jiran main...

Abang long yang berani..hehehe
tak beli banyakpun..just secekak bunga api yang tak bahaya..

Kak Ngah Irdina yang nak test drive main..
tapi takut...panas katanya

Akmal memang terror
ajar sekali pastu dah grad :p


Mengembirakan anak-anak adalah satu kepuasan bagi saya :p
Oh mereka bermain dengan pengawasan dan tidak dibiarkan berseorangan ya.


1 comment:

~aYu~ said...

takut sebenarnya nak bagi anak-anak main bunga api. tp sbb dulu time kecik pun kita dah main benda-benda ni. lagi pun mama dan papa dorg akan over main sekali.
tak beli lagi pun..

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics