Sunday, July 15, 2012

Misi : The Big Latch On

Kalian, 

Hati ini teringin sekali mahu berkumpul dengan ibu-ibu menyusu terutama di sekitar utara, kebetulan pada 3 Ogos 2012 dan 4 Ogos 2012 ada satu event peringkat dunia yang mahu mengumpulkan lebih ramai ibu menyusu serentak dan menyusukan anak mereka.


Memandangkan 3 Ogos 2012 adalah hari jumaat,
kita boleh buat event pada 4 Ogos 2012 iaitu hari sabtu
eventpun tak amik masa lama 
kalau semua berjalan lancar sekitar sejam dah habis
tupun siap dengan sesi bergambar, peluk cium dan bercerita
paling lama dua jam sebab ibu menyusu ni
bila dah jumpa tak sah tak kongsi cerita pasal penyusuan kan?


ada yang mahu sponsor tempat?
kalau ada bagitahu ye.. :)

salam kasih,
izzah

* update tempat dah ada, sekarang misi zah adalah untuk mencukupkan peserta, nak  layak sertai event ni perlu ada 10 ibu dan bayi menyusukan anak mereka*
daftar kan diri anda di - izzahazfar@gmail.com

4 comments:

~farah~ said...

bulan puasa kan time tu? terrus berbuka puasa sekali pun best gak :)

izzah azfar said...

farah, kalau dia tak buat serentak..anjurkan buka puasa bersama lagi mudah..huhu

tapi sbb masa dah set jam 10.30 pagi, so takkan nak sambung sampai buka puasa?

akak rasa date to strategik sbb isnin kita cuti nuzul quran...

nak 10 orang je untuk qualify. :) - any suggestion?

~farah~ said...

oo yeke? ingatkan sukati time bila..huhu

buat kat park pun boleh gak, tp tak tau tang mana yg strategik dan selesa..

~farah~ said...

oo yeke? ingatkan sukati time bila..huhu

buat kat park pun boleh gak, tp tak tau tang mana yg strategik dan selesa..

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics