Friday, June 29, 2012

Holiday lagi - Ke Kelantan Yuk!

InsyaAllah hari ni zah, suami dan anak-anak akan ke Kelantan..Tujuan? Suami saje nak bawa wife dan anak-anak dia jalan-jalan ke Kelantan...kebetulan Zah ni sejak dari mengandung anak 1st sampaila ke tiga suka sangat makan makanan pantai timur macam nasi kerabu, laksam dan nasi dagang tu..hehehhe..

Tengok gambar je pun dah teringin sangat nak makan
tambah pula bila adik ipar kata makan nasi kerabu dengan daging salai panas-panas...

nyam-nyam..laksam pun sodap...:p

Dulu masa bercuti Zah tak fikir sangat nak bilik yang ada peti ais
kalau ada ok, takde takpe
tapi sejak Irdina on dengan EBM 
Zah terpaksa fikir Hotel yang ada mini fridge..
beberapa kali booking hotel cancel
last-last amik hotel Grand Riverview

dapat goverment rate...so oklah...
insyaAllah selesa..sebab Zah pernah stay kat sini masa akmal kecil dulu


Lama tau Zah kat kelantan...5 hari 4 malam...suami kata dia ada kursus..so sambil-sambil tu selitla anak bini bawa jalan-jalan...sementara perut tak besar ni kan :p...


masa akmal 5 bulan kalau tak silap...stay di hotel yang sama :)

Nanti habis bercuti zah nak share tips travelling dengan EBM jika anda EP dan tips memakai cloth diaper :) - percutian kali ni malas nak beli pampers tu...pakai CD dah ler...hehehe lagipun Irdina je yang pakai CD...

4 comments:

Irfa said...

selamat makan-makan ye izzah
kim salam org kg saya..hehe

Nanak said...

lamanya tidak makan nasi kerabu..kalau di sabah ni sy pernah mkn di likas saja tapi lama suda..hehe..
selamat bercuti zah..:)

~najwa~ said...

Zah, singgah mkn kat nasi ulam cikgu,kg kraftangan,KB.

Maisarah Zukri said...

Kak Izah tak nak datang Ganu ka? hehehe

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics