Friday, June 08, 2012

Anak-anak rapat sampai bila?

Zah sebenarnya berdoa supaya anak-anak sentiasa rapat sampai bila-bila
boleh jadi kawan baik...
sekarang alhamdulillah,
ada jugala waktu bergaduh sebab berebut mainan
tapi saat paling indah masa depa main kejar-kejar 
gelak ketawa berdua...
best-best...
 gambar-gambar ni masa teman ayah depa shopping baju kerja
sales girl terkejut sebab akmal dan adik dia elok je main berdua
ni tengah main seb seb seb..bon bon bon
hahaha entah main apa...tapi comel
belum lagi main enjit enjit semut..
 ni main tom tom bak...
oklah depa main-main macam ni
bondapun tak larat nak kejar depa if depa lari-lari
jadinya layan je lah depa punya skill bersahabat ni..hahaha

yang ni kelakar,
berjemaah mengintai ayah depa..hahaha

kalian,zah mungkin bukan ibu hebat
tapi tetap berdoa tiap kali solat mahu anak tidak lupa keluarga
sampai mereka besar dan dewasa kelak
waima sudah berumahtangga dan punya keluarga
mahu nanti bila hari raya dan hari kebesaran lain
kami semua dapat berkumpul :)

wah, rasa anak-anak sungguh cepat membesar..
macam tak bersedia nak berpisah bila mereka besar dan jadi
milik orang lain pula..hehehe

3 comments:

~farah~ said...

comei main sep sep camtu :)

menn said...

X ada istilah lupa keluarga kot kak

Kami adik beradik pun xrapat sgt. Tapi bila balik kampung masing2 rajin berkumpul kat dapur bergebang. Hahaha. Tu mmg best activity bila balik.

Paling2 pun call je kalu ade pape. For me,walau family kadang2 bz,tp sy tau if ade masalah,diorang sedia tolong.

Bagi saya ikatan kekeluargaan tu xkan putus melainkan kita sendiri yang putuskan :)

deena awanis said...

abang akmal ni bagus..pandai main dgn adik..=)

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics