Wednesday, May 23, 2012

Wishlist : Perabot baru

Mengandung kali ni aura nak shopping tu belum meluap-luap
maybe sebab dah banyak barang yang boleh pass kat baby adik
makanya bonda lebih banyak fikir tentang rumah baru :p

kalau tak silap last week
jalan berdua dengan husband nampak set pink comel ni
kalau umah besar, mcm best je kan bila kak ngah Irdina dapat set yang comel-comel ni kan?


Siap ada meja study..
yang berwarna pink..
hehehe...ayah dia sempat belek harga
kemain mahal katanya..


tapikan last week ada kawan offer zah beli rak ni
hargapun sangatlah murah 
bawah RM200..termasuk postage sahaja..
emm..pre order, sampai end june..
rasa macam nak sambar satu
sebab baby adik lahir nanti 
leh la letak Cloth Diaper kat situ :)
macam idea ni..

Nota Izzah : Kalau orang tanya leceh ke anak kerap kencing dan poo poo kalau guna CD...bagi Zah, dah hampir 3 tahun guna CD..so far tak rasa susahpun..rasanya langsung tak terbeban dengan pembelian Pampers yang boleh tahan gak harganya sekarang ni..eh ni nanti sembang lainkali ye..hehehe..angan-angan nak dok rumah sendiri sudah berkobar..wahai kunci cepatlah dapat..tak sabar dah ni..


6 comments:

jaja_NorLiza said...

salam zah...mana nak dapat girafe rack tu??? nak gak! hehehehe

izzah azfar said...

kak jaja, kalau nak, zah boleh booking satu...leh masukkan diposit Rm100 ke akaun maybank zah 110153008311 (NOORHARIZAH AZFAR BINTI ALI BAHRUN)..

lepas tu akak emel zah, alamat dan maklumat lain..no hp...ke izzahazfar@gmail.com..sampai end of june baru bayar balance..

Irfa said...

cantiknya :)
sesuai kaler pink utk gegirl
saya beli gak CD..tapi baru sekali pakai.huhu..tak bape rajin nak mencuci

~najwa~ said...

nak!nak perabot pink tu ;))

~CN2S~ said...

wah cantiknya furniture baby ni semua. kat kedai ke atau online store zah? berminat tang wardrobe tu..

Anonymous said...

pm harga borong rak.giraffe tu nk.beli 4 unit..ni emel srzwtmj@yahoo.com

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics