Sunday, May 27, 2012

Status terkini di facebook saya : NOORHARIZAH AZFAR

orang kata, kalau susu sikit kena buat power pumping..
Pada zah, kalau boleh bercuti, cuti seminggu dan lebihkan attach ngan baby anda,lg kerap bay dekat dan menyusu lebih byk susu terhasil,tak salahpun nak buat pp,tp pp nga bb lebih baik sbb bb adalah pump yg paling efektif dan berkesan..ibupun tak stress...kalau tak caya,cubalah..:) - zah alhamdulullah 13 week preggy dan masih menyusukan bb setahun 5 bulan dgn kerap waktu malam..:) nikmat..hehehe teruskan usaha ye ibu hebat!

**************************************************************************************
mengikut kajian, org malaysia percaya 72% pada doktor, 67% dengan cikgu dan 60% profesor,hanya 11% percayakan ahli politik - kajian dibuat pd tahun 2008 oleh Institut Perniagaan Beretika Malaysia.

************************************************************************************** 
kadang-kadang kita rasa susah sangat..tapi bila Allah dah mudahkan..rasa macam lapang je dada tu.Masa tau preggy no 3, rasa susah hati juga sebab irdina menyusu tanpa henti..but, bila perlahan-lahan bgtau Irdina...bonda sakit dan ada adik dalam perut..lama-lama Irdina ok je..sekarang, bonda sudah masuk 14 minggu, masih on off lagi menyusukan irdina...sebab irdina ada waktu mahu susu dari yang ori, tak main botol susu..tapi bila dia rasa tak puas..dia pulun juga botol tu :)..alhamdulillah, Allah mudahkan hamba Nya ini...terima kasih..terima kasih..ya Rabbi

**************************************************************************************

Zah copy je balik..status zah difacebook lately..emm memang banyak berkisar mengenai kehamilan, menyusu semasa mengandung dan keadaan diri je..

kalian, meh add zah di facebook : NOORHARIZAH AZFAR
TERUSKAN MENYUSUKAN ANAK-ANAK KITA  YA..:)

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics