Tuesday, May 08, 2012

Last from Sabah with love


ok hari ni nak sambung last punya cerita masa kat sabah hari tu...:p

suami kejutkan Zah dan anak-anak awal pagi...
malsnya nak bangun sebab sejuk dan selimut tebal pulakan?
tapi sebab kena kejar makan pagi kat hotel,nak hantar kereta dan nak daftar masuk awal naik kapal terbang...maka zah ajak akmal dan Irdina mandi..


Abang Long yang senyum sokmo!
teruja dia bersiap pagi tu..
 
Ni adalah permulaan pagi Irdina
meraung nak bonda dukung..
sebab malam tu dia tidur tanpa menyusu dengan bonda
jadi hari tu adalah hari protes tak mau lepas dah...

sarapan pagi kami pagi tu...tengokpun takde selera

tapi irdina dan akmal makan beria-ia..huhu

penyusuan susu ibu di tempat umum
zah tak pakai nursing ware pun
but dengan tudung
orang tak nampak pun apa yang zah buat :p

suami cover zah dengan troli barang kami
Irdina isi perut dulu...hehehe
hilangkan dahaga..dan sebenarnya dia lepaskan rindu :p

 
abang long yang bijak!

lepas daftar masuk, zah ajak suami makan
lapar giler perut..
akmalpun dah bising nak nasi katanya..

budak ni?
dia memang sentiasa lapar..huhuhu
pipi debam!

zah amik nasi lemak...sedap!

husband belanja makan pagi :p

bersungguh dia makan tu..

irdina pun sama...makan kenyang2 ye dina



muka budak ngantuk.
tips untuk terbang dengan baby dan todler
kalau kena tukar flight
pastikan flight yang sekejap contoh KLIA ke Penang
jangan tidurkan mereka
tapi tidurkan masa flight yang panjang..:p
berhasil untuk zah kali ni
mudah je kami suami isteri dalam kapal terbang



Akmal yang suka sangat naik escalator bergerak tu :) 

dua beradik teruja tengok banyak kapal terbang @ KLIA

sementara tunggu next flight..akmal sibuk main dengan monyet2 belian di KK

Aqilah terjumpa coklat..apa lagi, amik kesempatanlah dia.

monyet kegemaran akmal :)

tengok suami saya,
dahla takde gambar berdua dia boleh buat muka camtu..

ok ni comel sikit!

gaduh rebut monyet..

ni masa dah baik..hahhaa

kemudian lompat lagi..tengok kapal terbang laju terbang

muka dua orang baru bangun tidur

muka akmal yang baru lepas muntah


dah sampai penang..

buah hati saya!

zuriat kami buat masa ini :p

 hasil borongan kain di Jakel :p

 cenderahati untuk kawan-kawan


kain batik sarawak..hahaha kelakar..g sabah tp beli kain batik sarawak

ok done :
total perbelanjaan cash on hand tak habis RM1000, termasuk penginapan...
sebab kali ni kami semua tak kuat makan sangat..huhuhu
banyak tidur dan atas kereta je...:)


1 comment:

~najwa~ said...

Gembira betul abg dpt jln2...

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics