Thursday, May 31, 2012

Hebahan : Mohon Bantuan Susu Ibu

"saya ingin membantu seorang kenalan dari Alor Star. isterinya melahirkan seorg baby lelaki dan tidak cukup bulan 3 hari yg lepas. ibu bayi tersebut telah meninggal dunia setelah melahirkannya. doktor menasihatkan agar bayi tersebut diberikan susu ibu. saya ingin membantu malangnya saya tidak mempunyai stok EBM kerana saya hanya direct feeding dan tinggal di ipoh. ada tak ibu ibu yang beragama islam di alor star ingin membantu? Bayi lahir pada 25 minggu dan ibu meninggal kerana komplikasi jantung"

Zah dapat call dari seorang teman td, kepada kalian...jika boleh bantu bayi ini mohon untuk sebarkan ya..sedih sebenarnya, kalau dekat dan zah sihat tentu zah bantu..tp ebm yang zah ada perlu diberikan pada Irdina :(Jika berminat, boleh email zah...


Update :Alhamdulillah dah ada yang call even entry tak sampai 5 minit di tulis...semoga urusan dipermudahkan, tapi zah masih perlukan mana-mana ibu yang mahu derma ebm kalian..sesungguhnya usaha kita ini akan mempermudahkan kehidupan seorang anak :)


No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics