Friday, May 11, 2012

Are You Mom Enough?


“When you think of breast-feeding, you think of mothers holding their children, which was impossible with some of these older kids,”


Komen saya : dapat bayang if Irdina menyusu macam ni...
btw...cemburu dengan mak tu..hahaha nak kurus mcm tu juga even breast feed!

kalian, any komen?

3 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

HIHIHIHI
walla..
anak saya yang first menyusu sampai saya mengandungkan adik dia 7 bulan, tu pun sbb nasihat doktor saya kena berhentikan dia menyusu. kesian jugakkk. tapi now, bila adik dia menyusu dia buat2 geli pulak. adeiiiii..dulu tak nak nenen tak hengattt punya sekarang tau geli pulak hihihihihi

N.Aima K said...

Salam..

ya lah i did post about this di group sgsis awal pg tadi..TAPI sedih juga bila baca feedback orang psl gambar ni (bukan sgsis member, tapi orang lainlah)..sesetengah orang susah nak terima..sedih la bila orang fikir benda mcm ni "disturbing"..ntah apalah diorang tu fikir hmm..

~najwa~ said...

Tasneem dah mula mevariasikan cara dia bf. Suka sgt dia kalau dapat bf secara up right position sambil dia melutut atas riba.... abg dia dulu tak mcm ni :)

Anyway, org yg tak biasa mesti akan bg -ve feedback tentang gambar ni.

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics