Thursday, May 17, 2012

3rd Pregnancy : Gender Anak

Alhamdulillah, even Zah mengandungkan anak ketiga..kami suami isteri masih dok berteka teki jantina anak..suami sudah tentu kata dia nak baby boy dan zah  pula kata zah nak baby girl..

Asyik la mencari tanda-tanda mengandungkan anak lelaki dan anak perempuan..tpkan zah rasa..sebab naluri tu yang lebih buatkan bila baca je kata hah..ni tanda mmg ada (asyik kata baby girl)..sebab?antara tanda mengandung anak perempuan adalah seperti berikut :-
~ menghadapi morning, afternoon dan evening sickness yang maha hebat 
~suka makan buah-buahan - kat office penuh peti ais ngan buah
~ punggung dan pinggang semakin melebar..org kata sebab anak perempuan akan mengambil kecantikan ibunya..hehehe
~ moody sikit...tengok aqilah menyusupun nangis..tengok akmal tidopun nangis..

any komen?ni tanda zah..korang?..
tak sabar pula jumpa Dr. Wan lagi..sebab masa dengan Irdina ritu, 4 bulan kalau tak silap dah leh nampak gendernya..hehehe..nak tahu kenapa zah nak sangat baby girl lagi?
sebab zah dah selalu sangat dengan boy ni....adik2 zah semua lelaki..tengok Irdina comel je pakai baju kurung...teringin la nak bg Irdina kawan perempuan, biar depa belajar dan main sama-sama..Irdina ni cepat belajar..tengok abang long melompat diapun lompat..abang long buat aksi rempit..diapun buat..huhuhu risau-risau...
Nota Izzah : Zah dirumah, tidak ke pejabat hari ni..dari pagi muntah ke...Allahuakbar..tu sebab pahala ibu mengandung ni banyak..emm..doakan zah kuat ya!


1 comment:

jaja_NorLiza said...

salam zah...ni mesi baby girl lg nih...hehheh..neway zah dah ade sepasang..boy+girl...yg no 3 ni mesti x kisah jer mana2 kan??? hehe

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics