Wednesday, April 18, 2012

WW : I am pregnant again

selepas entry masih kabur hari tu

after seminggu zah periksa lagi


alhamdulillah
doakan ya yang baik-baik ya :)


16 comments:

alyyani said...

tahniah zah! happy for you.. :)

izzah azfar said...

kak alyani : ingat entry akak masa tau preggy adel?

zah dan suamipun camtu masa yang ni..

oren said...

bestnya nak dpt baby..tahniah..

izzah azfar said...

tq kak oren :)

ciksuen said...

alhamdulillah. tahniah akak! :)

Anonymous said...

Tahniah Kak Zah..
Seronoknya bila dah mengandung ni..:)

Farah

izzah azfar said...

cik suen dan farah :) tq.

Siti said...

tahniah kak izzah :) jaga diri elok2 ye

jaja_norliza said...

tahniah yer zah...jaga kandungan elok2...
mood : happy!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

tahniah izzah ;-)

izzah azfar said...

siti, jaja dan diana :)

tq ye

wan nurul hezrina said...

MEMANG SIMTOM SAKIT GIGI EK KAK KALAU MENAGANDUNG?1st period dah lekat ek kak?kalau tak period period lagi dr awal mcm mana ek?minggu lepaspun nurul sakit gg sakit badan,perut n loya.kira ngandungker?tapi rasanya seminggu baru bersama.pastuh rasa cenggitu siap rasa mengigil nak demam.tekakpun sakit bengkak.tapi saya tak period lagilah kak.test negatif arituh.

izzah azfar said...

wan,

akak hari tu bukan setakat sakit gigi,minggu pertama lepas bersama akak kena gastrik yang teruk,perut sebu sampai kembung giler lah..angin kemain banyak,pastu akak sakit gigi,.

period due bila?if dah due leh la chq ke tak..hehehe sbb setiap orang lain caranya :)

wan nurul hezrina said...

nurul tak paham sangat period due tuh mcm mana nak kira..adus berdebarnie sbb si sofia baru nak masuk 10 bulan.tapiniepun cam pening pening lagilah kak.nurul makan noriday 11.11.2011.seminggu pas amik nurul period dalam 18.11 kot..so tak peot sampai sekarang

izzah azfar said...

mungkin boleh cuba buat ujian kehamilan :)

kawan akak, makan ubat gak tp lekat juga :)

wan nurul hezrina said...

tau tak bleh gantung sangat kat ubat.dah buat pregnency test aritu negatif tapi mcm kena test lagi jawabnya.huhu

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics