Friday, April 27, 2012

Esok Naik Belon Lagi!

Alhamdulillah, dengan izin Allah
sekali lagi Zah dan suami serta anak-anak
akan bercuti ke Sabah.
Jangan tanya kenapa Sabah lagi?
Janji naik kapal terbang yang ditaja oleh Kerajaan Negeri :p

Kali ni tiket untuk 3 dewasa dan 1 kanak-kanak berharga RM7500++
giler mahalkan?
tapi nak wat camner..hehehe
rezeki Zah lah.

Flight Zah esok pagi, lepas subuh..
tapi memang gerak awal la dari rumah
sebab kena daftar masuk 60 minit awal
so subuh di airport sahaja esok.

ingat entry Zah di link ini?

zah kan dah booking dua hotel tu,
tapi last2 cancel dan amik satu hotel je
yang bilik lebih besar...
dan ada katil extra
kali ni amik family room

pastu aktiviti macam nak rehat je..huhuhu tak ke gunung kali ni
sebab hari ahad tu
zah nak join Aktiviti Kumpulan Sokong Penyusuan Susu Ibu Sabah pula
wah tak sabar nak kongsi dan dengar cerita ibu-ibu hebat di Sabah pula.
will share it later ya!

pastu balik ni macam biasa
hajat dihati mahu makan makanan sabah puas2
zah, walau dah lama tak duduk sabah
jiwa tu lebih jatuh cinta dengan makanan sabah yang sangat sihat
rebus, bakar, goreng.
bangga zah mengaku anak sabah :)

doakan perjalanan zah selamat ya,
anak-anakpun..harap depa sihat.
suami sama :)

salam hujung minggu yang panjang!

Izzah


5 comments:

jaja_NorLiza said...

selamat ber holiday!!!! enjoy!! tp zah hati2 yer...jg kandungan..

izzah azfar said...

tq kak,
insyaAllah

Nanak said...

baru ku tahu zah org sabah..sebelah mana zah? take care ya..

Maisarah Zukri said...

have a nice holiday... take care akak :)

N.Aima K said...

wah!! Insyaallah im gonna be there too...jumpa di sana ;)

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics