Wednesday, April 25, 2012

Bonda dan Akmal pula

Bonda dan raziq masa 3-4 bulan ++ kalau tak silap


masa ni akmal setahun...jalan-jalan ke hong kong



Dengan bonda juga, masa sebulan lagi nak dapat adik Irdina

Akmal hari ini - dah besarpun
dah 3 tahun ++
manja masih begitu
kalau bercakap tu macam bertih jagung
hiks...sekarang ni daya ingatan dia kuat
last weekend dia ikut ayah dia g dengar ceramah agama ustaz kazim.
zah tak sangka Akmal leh bertahan sejam setengah dengar ceramah tu
boleh balik cerita bab orang meninggal dunia,
bab kena dengar cakap bonda dan ayah
yang best bila dia cakap dah besar nanti dia kena jaga ayah ngan bonda
sob..sob...shahdu betul..budak 3 tahun cakap macam ni.

Akmal dah pandai mengarah..hahaha
best je dia suruh Irdina g amik botol susu dia
Irdina pula patuh je..laju g amik.
Yang bagus, Akmal leh tidur kat katil sendiri dah
harap nanti dok umah baru dia dah leh tido sendiri kat bilik dia.

Btw, anak bila dah besar ni maknya mcm sedih-sedih sikit,,
last week tengok cerita pasa awal ngan scha alyahya nak kahwin tu pun zah sedih
hahahha..masa awal cium mak dia tu
dok bayang nanti one time akmal nak kahwin..huhu shahdu-shahdu...

ok itu je.
Akmal dah ready nak dapat adik lagi rasanya
dia leh bgtau dia ada dua adik :p
tapi tak nampakla mama baby dalam perut tu katanya..


No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics